Recensies

Deze mensen gingen je voor

Nancy stemt makkelijk af op de ander.  Ze is eerlijk en oprecht en durft zich kwetsbaar op te stellen en ze weet binnen no time een veilige sfeer te creëren. Je merkt aan alles dat ze enorm veel kennis en ervaring heeft. Zowel in het werken met ouders en kinderen, qua persoonlijke ontwikkeling als in het overbrengen van de inhoud van haar trainingen.

Nancy is bescheiden en stelt zich open en lerend op. Ik zou haar beschrijven als benaderbaar, betrokken, enthousiast, flexibel, iemand met humor en relativeringsvermogen en iemand die de leiding durft te nemen op een natuurlijke en ontspannen manier.

Wat ik verder heel prettig vond in haar training is dat ze je een stevige basis aan kennis en vaardigheden meegeeft maar je tegelijk ook het vertrouwen en de ruimte geeft het vooral op je eigen manier te doen.

Kortom een heel prettig mens en een heel prettig en rijk iemand om van te mogen leren.

 

Marieke Damman

Trainer/coach, Vier! Coaching

Ik heb het afgelopen jaar twee trainingen gevolg bij Nancy en heb dat als heel leerzaam en prettig ervaren.
De ontspannen sfeer en de open, luisterende en betrokken houding van Nancy maakt dat iedereen zich op z’n gemak voelt en actief en intensief en ontspannen meedoet.

In de training “Het opzetten van een weerbaarheidstraining” waren veel samenwerkingsvormen waardoor het naast informatief ook dynamisch en verbindend was. Al oefenend leren en meteen inzicht krijgen in hoe dingen werken dat spreekt mij erg aan. Al haar persoonlijke voorbeelden uit haar thuissituatie of uit haar praktijk werken verhelderend en haar kwetsbaarheid is ook haar kracht.

In de training “Hoog gevoeligheid vóór de groep” kregen we goed inzicht in de kracht maar ook de valkuilen van hoog gevoeligheid.
Nancy heeft ook hier met veel praktijkvoorbeelden en praktische handvatten de groep meegenomen in haar kennisgebied.
Haar humor en relativering zijn een verademing. Ik ga al haar goeie tips, adviezen en verhalen met mij meenemen en hoop daardoor een nog betere juf te worden die goed voor de leerlingen zorgt maar ook voor mezelf.

Petra Terburg

Leerkracht

Samenwerken met Nancy was een plezierig traject, met haar kennis heeft zij mij goede zelfinzichten gegeven en begeleid in mijn zoektocht naar mijn persoonlijke knelpunten. Samen hebben we gekeken naar wat voor mij belangrijk is om te groeien, zelfvertrouwen te krijgen en vooral hoe ik mezelf op één kan zetten zonder dat ik me schuldig voel.

Doordat Nancy een rustige en uitnodigende houding heeft voelt het erg vertrouwd. Zij luistert naar wat je zegt en gaat daar ook op in, ze neemt ook echt de tijd voor je.

Ook buiten de sessies om.

Ik kan iedereen Nancy van harte aanbevelen, ze is een warme en kundige vrouw, die het beste met en voor jou eruit probeert te halen en daar echt de moeite en tijd voor neemt.

Saskia Janssen

Pedagogisch medewerker

In 2020 heb ik de ‘Train de Trainer’ cursus gevolgd bij Nancy. Het was voor mij niet alleen een erg leerzame cursus maar vooral ook een erg leuke! De cursus heeft een goede opbouw, Nancy legt de informatie enthousiast en duidelijk uit. De methodes en spellen voer je ter plekke uit in groepjes. Dat maakt het voor mij extra leerzaam want alleen met droog leesvoer kom ik er niet. De methodes kan je ook eventueel gemakkelijk aanpassen in een eigen stijl. De basis legt Nancy en de rest is dus aan jou…en dat vond ik heel fijn. Veel vrijheid en creativiteit om er aan toe te voegen.

Inmiddels geef ik zelf weerbaarheidstrainingen en merk ik wat een positieve invloed de inbreng van Nancy en haar cursus mij heeft gebracht. Ik ben Nancy dan ook erg dankbaar!

Wendy Luja-Mandaluja

Kindercoach, Mandaluja

Nancy heeft de kwaliteit om op een heel organische manier leiding en sturing te
geven aan groepjes. (groepjes kinderen maar zeker ook volwassenen die ze traint).
Ze kan vanuit een ontspannen houding (en vanuit haar sterke intuïtie!) feilloos
aansluiten bij de ander en vervolgens vanuit oprechte verbinding snel bij de kern
komen.

Ze ziet en voelt wat nodig is en dat zorgt voor veiligheid. Ze is bescheiden en
integer maar neemt de leiding wanneer nodig, ze geeft je het gevoel dat je zelf weer
grip krijgt op wat er is.

Daarnaast kan ik veel van haar leren als zeer prettige collega!

Jobke Kobossen

Blijf Coaching

Ik heb Nancy leren kennen als een warme toegankelijke coach voor kinderen, jong volwassenen, ouders en docenten die in het dagelijks leven zelf vastlopen of last ervaren in de omgang met hooggevoeligheid. De betrokkenheid  en het respect waarmee Nancy deze onderwerpen samen met het kind of de volwassenen bij de horens durft te pakken zijn bijzonder. Mensen terug in hun kracht zetten, praktische handvatten aanreiken waar verdere eigen regie mbt de hooggevoeligheid steeds het perspectief is, zijn haar drijfveren.

Met de nodige humor, relativeringsvermogen en laagdrempeligheid weet Nancy mensen in het hart te raken. 

Binnen mijn eigen werk als docent in het MBO word ik dagelijks geconfronteerd met studenten die als gevolg van hun hooggevoeligheid uit balans raken. De tips en praktische handvatten die Nancy mij hierin aanreikt helpen mij als docent net dat beetje extra te geven aan deze leerlingen waardoor persoonlijke groei en de weg naar volwassenheid weer vlot getrokken kan worden.

Debby Ebben

docent, ROC Rivor

Het train-de-trainer programma heeft mij geïnspireerd om mijn eigen coachingspraktijk te starten.

Met haar schat aan ervaring en kennis heeft Nancy ons heel veel geleerd over het geven van een goede weerbaarheidstraining aan kinderen.

Ook was er voldoende ruimte voor eigen inbreng en het delen van ervaringen.

Suzanne van Dijk

Trainer/coach, In Je Mars

Enkele jaren geleden leerde ik Nancy kennen. Onze oudste dochter zat niet zo goed in haar vel en kon wat hulp gebruiken. Tijdens een informatieavond heb ik persoonlijk kennisgemaakt met Nancy en het voelde meteen goed; hier zou onze dochter in goede handen zijn!

We meldden haar aan voor de SoVa-trainingen en het ging goed. Ze ging er graag naartoe en na afloop was ze ook echt sterker en stabieler geworden. We besloten onze jongste dochter ook aan te melden en ook zij groeide en leerde meer en meer op zichzelf te vertrouwen. En zelfvertrouwen is een kostbaar goed!

Regelmatig horen we nu nog uitspraken of tips van Nancy terug; super om te horen en ook fijn dat we destijds de juiste keus hebben gemaakt. Dit heeft mij ertoe doen besluiten me in te schrijven voor de opleiding Train de Trainer bij Nancy om in de toekomst ook zelf kinderen te kunnen gaan begeleiden.

Kitty Ooink

moeder en kindercoach

Ik ken Nancy nu bijna anderhalf jaar. Ik heb bij haar onlangs de training “ hooggevoeigheid voor de groep” gevolgd. Nancy is een warme en enthousiaste trainer. Ze vertelt vanuit eigen ervaringen en kennis en dat maakt, dat de training heel herkenbaar is.
De training heeft een goede en mooie opbouw, het is een mix van dia’ en opdrachten tussendoor. Ik heb nuttige tips mee naar huis gekregen die ik dagelijks in kan zetten. De bijeenkomst duurt drie uur maar voor je het weet is het alweer om, en dat zegt genoeg!

Karin Kuenen

Leerkracht groep 3

Ik kwam op 58e jarige leeftijd erachter dat ik hooggevoelig was!
Ben bij Nancy een traject gestart, vanaf de allereerste minuut dat ik binnen stapte, VOELDE het voor mij al goed!
Zo vertrouwd en oprechte aandacht, dit heb ik het hele traject door zo ervaren!!
Nancy heeft mij ontzettend veel handvatten gegeven die ik dagelijks gebruik.
Wat ik bijzonder vind aan Nancy is dat ze altijd wel een moment vindt om te antwoorden op je vraag via de mail en ook precies de juiste woorden gebruikt die je op dat moment nodig hebt!
Mede hierdoor is het traject zo ontzettend goed verlopen en ben ik heel blij met het resultaat wat we samen hebben behaald!!
Als je op zoek bent naar een goede coach met een persoonlijke benadering dan zit je bij Nancy helemaal goed!